Enquetes Invullen voor Geld – Verdien bij betrouwbare panels

Je wilt iets extra bijverdienen maar er weinig tijd in stoppen en ook niet in investeren want daar geloof je niet zo in… Enquetes invullen voor geld, wij bieden je deze mogelijkheid, maar reken jezelf nog niet meteen rijk want wij bieden een mogelijkheid tot kleine bijverdiensten en besparen, geen bergen met goud. Gewoon extra geld verdienen met enquetes.

Je kunt bij ons geld sparen in je online spaarpot, je spaart geld op de volgende manieren:

  • Het lezen van reclame e-mails
  • Je mening geven in een onderzoek
  • Online winkelen bij bekende webwinkels
  • Andere leden aanbrengen (€ 1,00 per lid)
  • En verder zijn er diverse leuke prijzen te winnen elke maand!
  • Wij bieden 5 referral lagen 20,15,10,5,1 %
  • Meld je nu aan en maak kans op € 250,- shoppen bij een winkel naar keuze!

Hoe is het mogelijk om geld te verdienen met enquete invullen voor geld?

Bedrijven zijn steeds weer opzoek naar nieuwe manieren om aan klanten te komen en om hun producten te verkopen. Nu iedereen steeds vaker weg zapt bij de reclames op tv en de reclame folders meteen weggooit is dit de manier voor adverteerders om hun producten aan te bieden. Zij sturen jou een email met hun product en je ontvangt een vergoeding voor het lezen en vaak ook een vergoeding als je een aankoop doet. Zij betalen ons vervolgens omdat zij via ons een verkoop hebben behaald en wij betalen jou weer! Een betrouwbare enquete invullen voor geld is dus een steeds populairdere manier om wat rijker te worden.

Vul hier onder je e-mailadres in om je aan te melden, na je aanmelding ontvang je direct € 1,- startbonus!

Jouw Emailadres:

Reclame lezen is heel leuk.

 

Geld verdienen met enquêtes?

Geld verdienen op het internet is niet zo moeilijk als je misschien denkt! Wij beloven geen gouden bergen maar gewoon een leuk zakcentje door het beantwoorden van enquêtes bij betrouwbare partijen. Jouw mening is voor bedrijven namelijk geld waard!

Zo kun je verdienen met het beantwoorden van enquete, geheel vrijblijvend en zonder inschrijfgeld.

 

Hoe werkt online enquêtes invullen?

Tegenwoordig zie je het fenomeen steeds vaker langskomen op internet. Online enquêtes invullen staat vaak als alternatieve betaalmethode genoemd bij de aankoop van een product of dienst op internet. Nu zult u zich echter afvragen; “Hoe gaat dit precies in zijn werk en zit hier ook nog iets achter?”. U hoeft echter niet bang te zijn voor uw privacy bij enquete invullen voor geld. In de algemene voorwaarden kunt u namelijk vinden dat alle personen die de enquête afnemen volstrekt anoniem zullen blijven en dat er vertrouwelijk met de informatie zal worden omgegaan.

U begint gewoon met het beantwoorden van een ruim aanbod aan vragen, waarbij het gros vaak gaat over verzekeringszaken of abonnementen. Dit zal voor een gemiddelde enquête zo’n 10 à 15 minuten in beslag nemen. Het beantwoorden zal voornamelijk bestaan uit het aanklikken van de juiste optie in een rijtje met een aantal keuzes. Hier is nog een verschil tussen hokjes waar er meerdere keuzes aangeklikt kunnen worden (de vierkanten) en hokjes waarbij er maar 1 keuze gemaakt kan worden (de cirkels).

Daarnaast zullen er ook vragen zijn waarbij je zelf een antwoord in moet typen. Nadat u alle vragen heeft beantwoord dan komt u bij een overzicht waar u uw gegevens moet invullen. Dit is niet verplicht, maar slechts optioneel voor als u behoefte zou hebben aan een van de aangeboden producten of diensten die in de enquête genoemd waren. U bent overigens sowieso niks verplicht door hieraan deel te nemen. Alles wat u aangeboden wordt is optioneel.

Daarnaast hoeft u ook geen geld te betalen om u in te schrijven voor enquêtes. Deze resultaten zijn dus slechts interessant voor bedrijven die eraan meewerken. Uw inzet wordt alleen maar gewaardeerd en uw antwoorden kunnen bedrijven en instanties terugkoppeling geven over hun doelgroep.

 

enquete invullen tegen betaling

MeedoenAanOnderzoek.nl

MeedoenAanOnderzoek.nl is een van de grootste panels van Nederland, met meer dan 10.000 actieve leden. Het panel biedt haar leden de mogelijkheid mee te doen met marktonderzoek tegen betaling. MeedoenAanOnderzoek.nl is alleen in Nederland actief en je moet inwoner van Nederland zijn om je in te kunnen schrijven voor het panel.

Quaestion.com

Quaestion is een leuk panel dat actief is in meerdere landen waaronder het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Inschrijven kan gratis via de website. Voor de enquêtes waar je aan deelneemt krijg je uiteraard betaald.

De enquêtes die je zult ontvangen gaan over allerlei onderwerpen, van automerken tot supermarktproducten.

Wat levert Quaestion.com op?

Natuurlijk wil je een beloning ontvangen voor de tijd die je investeert in het invullen van enquêtes. Bij Quaestion ontvang je voor elk onderzoek dat je afrond geld. Wanneer je betaling van de enquete? Dit geld wordt bijgeschreven op je saldo dat dan kan worden opgenomen via Paypal zodra het saldo 10 euro heeft bereikt.


EnquetesInvullen.be

EnquetesInvullen.be is een van de grootste panels van Belgie waar je word betaald om deel te nemen aan marktonderzoek. Je kunt alleen lid worden wanneer je in België woont. Enquete invullen voor geld? Schrijf je gratis in bij EnquetesInvullen.be en krijg per onderzoek waar je voor wordt uitgenodigd en aan deelneemt betaald. Je kunt zelf kiezen welke uitnodigingen je accepteert en aan welke enquêtes je deelneemt.

Wat verdien ik met enquetes invullen voor geld?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de site ontvang je per email uitnodigingen voor deelname aan marktonderzoek. Enquetes invullen voor geld begint dus direct en je gaat een leuk centje verdienen. Elk onderzoek is anders en kent een andere vergoeding maar die duidelijk aan staat gegeven in de email die je ontvangt. Voor elk onderzoek dat je afrond krijg je betaald en wanneer je saldo 10 euro heeft bereikt kun je je tegoed opnemen via PayPal.

Hoe vaak kan ik meedoen?

Je kunt zelf aangeven hoe vaak je mee wil doen aan marktonderzoek. Wanneer je bent ingelogd kun je kiezen voor 1, 3 of 6 uitnodigingen per maand. Je ontvangt dan uitnodigingen voor onderzoeken die passen bij jouw persoonlijke profiel. Hoe completer je profiel is en hoe beter de onderzoeken zullen passen bij jouw interesses.

 

 

enquetes invullen voor geld ervaringen

Hieronder vindt je ervaringen van bezoekers die enquetes invullen voor geld en die jou zijn voorgeweest en al een uitbetaling of een andere beloning hebben mogen ontvangen! Wil jij ook je ervaring met enquetes invullen met onze bezoekers delen? Een enquete invullen voor geld ervaring? Stuur ons een e-mail met jouw reactie (eventueel met foto) en wij zullen het op deze pagina plaatsen.

Ervaring van Angelique Kolen:

Ik wil bij deze zeggen dat jullie een spaarprogramma hebben, waarbij je vrij snel een leuk zakcentje kunt verdienen. Sneller als bij vele andere spaarprogramma’s. Ik heb zelfs mijn eerste gespaarde 10 euro al gestort gekregen. Jullie hebben het binnen 24 uur uitbetaald. Snel zeg. Bedankt!

Ervaring van Johan Plaisier:

Bedankt voor het toesturen van de gewonnen prijs bij de loterij, ik ben er heel blij mee. Groetjes!

Ervaring van Sandra Dekker:

Ik heb vandaag mijn Iris Cheque binnengekregen. Heel erg bedankt hiervoor, tof!

Ervaring van Gonny Leijsten:

Ik wil jullie nog bedanken voor de bioscoop bon van 7.50, ik hoop nog meer te winnen bij jullie! Groetjes Gonny.

 

online enquetes invullen voor geld forum

Hier wat forum reacties over het invullen van enquetes.

Forum-reactie van Angelique Hoegee:

Ik heb mijn kraslot ontvangen, helaas niet rijk geworden maar deze site doet nog steeds wat ze belooft. Ga zo door!

Forum-reactie van Nicoline van de Langemheen:

Ik heb vandaag mijn gewonnen prijs thuis bezorgd gekregen. Met de loterij van juli heb ik de hoofdprijs van 25 euro gewonnen. Eerst werd ik een beetje bezorgd omdat het wat lang duurde voordat ik mijn prijsje in ontvangst kon nemen maar hier is ie dan… Een super cadeaubon! Hier ga ik leuke dingen voor kopen. Enquete Cash, Hartstikke bedankt en op naar de volgende prijs.

Forum-reactie van Christine Monsels:

Ik wil jullie graag bedanken voor het toesturen van de gewonnen prijs bij de loterij, ik ben er ontzettend blij mee. Groetjes!

Forum-reactie van John Pijnenburg:

Ik heb mijn prijs ontvangen van de loterij. Enorm bedankt! Hopelijk heb ik bij de volgende loterij weer net zoveel geluk. Groeten, John.

Forum-reactie van Rina Jonkman:

Hierbij wil ik EnqueteCash enorm bedanken voor de iris cheque van 10 euro die ik heb gewonnen. Harstikke bedankt daarvoor. Een GPT waar je op kan rekenen, ben er erg blij mee. Ik hoop dat ik nog eens een keer ga winnen. Op naar de volgende ronde. Groetjes, Rina Jonkman.

Forum-reactie van Odette Bots:

Vandaag heb ik het gewonnen kraslot binnengekregen en wat denk je.. 1 euro gewonnen! Bedankt en misschien tot de volgende prijs.

 

We hebben sinds de start op 16 maart 2008 11 ervaringen over geld verdienen met enquetes ontvangen.

 

Veelgestelde Vragen over geld verdienen met enquetes invullen

Vragen over je enquete account

Is het toegestaan om meerdere accounts per huishouden te hebben om enquetes in te vullen?
Nee, het is toegestaan één account per huishouden/ip-adres te bezitten. Indien er meerdere accounts per huishouden worden geconstateerd door ons systeem zullen deze direct worden vernietigd en kan geen aanspraak meer worden gemaakt op eventuele verdiensten.

Waar kan ik inloggen in mijn account?
Je kunt inloggen in het menu aan de linkerkant van de website, onder het kopje ‘Leden Menu’.

Hoe kan ik mij uitschrijven om geen geld meer te verdienen?
Log in op je account en klik vervolgens op Mijn Profiel. Onderaan deze pagina kun je je account vernietigen en de vernietiging bevestigen door je wachtwoord in te voeren. Let op dat je bij het vernietigen van je account dan alle verdiensten verliest en hier geen aanspraak meer op kan maken.

Ik ben verhuisd, waar kan ik mijn persoonlijke informatie veranderen?
Wanneer je bent ingelogt in je account begeef je je naar Mijn Profiel. Op deze pagina kun je vervolgens je gegevens aanpassen of enquete invullen tegen betaling.

Ik woon niet in Nederland, mag ik me wel aanmelden?
Nee, helaas mogen op dit moment alleen mensen uit Nederland en Belgie zich aanmelden voor enquete invullen voor geld.

Mag ik mijn account verkopen voor geld?
Nee, het is niet toegestaan je account te verkopen. Indien dit wordt geconstateerd zal het account per direct worden vernietigd en kan er dus geen aanspraak meer worden gemaakt op eventuele verdiensten. Alle enquetes die je hebt ingevuld zijn dan dus nutteloos.


Vragen over de enquete verdiensten

Hoeveel krijg ik betaald per gelezen e-mail of ingevulde enquete?
De verdiensten kunnen verschillen per email. Elke adverteerder biedt een ander bedrag voor het bezoeken van hun website. Wij betalen minimaal 1 eurocent per e-mail!

Hoeveel krijg ik betaald per voltooide enquete / opdracht?
Het bedrag dat je ontvangt per voltooide enquete / opdracht verschilt. De opbrengst per enquete / opdracht kan varieren van 10 eurocent tot wel 25 euro. Bij elke enquete / opdracht staat duidelijk vermeld wat de opbrengst is. De verdiensten zullen worden toegekend als je de enquete / opdracht hebt voltooid en je deelname door ons is goedgekeurd.

Hoeveel moet ik verdient hebben om een uitbetaling aan te vragen of de verdiensten in te ruilen?
Op dit moment betalen sites je uit wanneer je in totaal 12.5 euro hebt verdient. Verder verschilt per artikel hoeveel saldo er nodig is. Kijk bij het inwissel gedeelte om te zien hoeveel verdiensten er nodig zijn voor jouw keuze.


Vragen over het werven van nieuwe leden om geld te verdienen

Hoe kan ik andere mensen via mij lid laten worden voor geld?
Als je bent aangemeld bij Enquete Cash ontvang je een unieke wervings-link toegewezen. Deze link mag je op elke legale manier promoten om zo leden te werven voor onze website. Daarmee kun je dan dus geld verdienen. Je kunt je link bijvoorbeeld op je website plaatsen, of in je email onderschrift plaatsen. Elke manier van promotie is toegestaan en uiteraard zonder te spammen!

Waar vind ik mijn wervingslink?
Je persoonlijke wervingslink en het bijbehorende promotie materiaal zijn te vinden op de Leden Aanmelden of de enquete pagina wanneer je bent ingelogd.

Wat verdien ik aan de nieuwe leden die ik heb geworven als zij ook vragen invullen?
Voor elke persoon dat zich via jou aanmeld bij Enquete Cash ontvang je 1 euro in je saldo. Deze beloning ontvang je alleen als het geworven lid daadwerkelijk actief is. Wanneer het lid volgens het systeem actief is bevonden ontvang je de vergoeding.


Vragen over adverteren met een enquete laten invullen

Ik heb een website en ik wil graag adverteren, waar kan ik complete informatie over de verschillende mogelijkheden en tarieven vinden?
Voor meer informatie en volledige tarieven met betrekking tot adverteren op Enquete Cash verwijzen wij u graag door naar de Adverteren pagina, te vinden onder het kopje ‘Navigatie’.


Overige geld vragen

Waar zijn de Algemene Voorwaarden te vinden?
Kijk om de algemene voorwaarden te bekijken waarmee je akkoord dient te gaan bij een lidmaatschap.

Ik heb een vraag die niet wordt beantwoord op deze pagina, wat moet ik doen?
Neem contact met ons op en probeer zo veel mogelijk informatie mee te geven, zodat wij het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.


Nog een mooie reactie:

“Ik heb wel vaker wat gewonnen in een loterij op internet, maar de prijs vaker niet dan wel ontvangen! Daarom was ik dan ook positief verrast, toen bij thuiskomst na mijn vakantie, de gewonnen kadocheque van enquetecash.nl op de mat bleek te liggen. En ik doe aan de volgende loterij van enquetecash weer mee, omdat ik nu weet, dat ze de gewonnen prijzen zeker uitkeren! Grote klasse en bedankt enquetecash!”

Leden op EnqueteCash worden betaald voor het ontvangen en lezen van emails. Ook ontvangen ze een vergoeding als ze een mening geven over een product. Dus wilt u uw bedrijf voordelig promoten onder duizenden potentiele klanten? Of wilt u wel eens weten wat onze leden nu echt vinden van uw product? Enquete invullen tegen betaling is dan de beste betrouwbare oplossing voor geld dat mensen kunnen verdienen online. Dan is adverteren bij EnqueteCash een geschikte optie voor u.

Neem voor meer informatie en tarieven contact met ons op.